Vacature Bewonersraad regiomanager 16-20 uur

Collega gevraagd voor de functie van regiomanager.
Vooralsnog betreft het een functie voor maximaal 6 maanden, in verband met ziektevervanging.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de heer Frank van den Broek, algemeen directeur. Hij is bereikbaar via info@debewonersraad.nl of telefoonnummer 058 – 216 54 57.


De regiomanager ressorteert binnen het werkapparaat van de vereniging rechtstreeks onder de algemeen directeur en legt aan deze periodiek verantwoording af. De regiomanager acteert op operationeel, tactisch en strategisch nivea, en kan tussen deze niveaus gemakkelijk schakelen. Het functie-accent ligt overigens in de volgorde van deze opsomming. De regiomanager is doorgaans werkzaam in een gedeelte van het werkgebied van de vereniging, waarvan deel uitmaken een of meer corporaties, een of meer gemeenten, een of meer bewonerscommissies en/of een of meer collega-huurdersorganisaties.

We zijn een professionele huurdersorganisatie. De Bewonersraad kent een eigen arbeidsvoorwaardenregeling. De functie van regiomanager kent een bruto basissalaris bij een 36-urige werkweek van minimaal € 3.689,- en maximaal € 5.241,- per maand, afhankelijk van ervaring.

Klik hier voor meer informatie over de functie